09 junOnline vindbaarheid verbeteren

Wanneer je op zoek bent naar een product, dienst of informatie, waar begint je zoektocht? Waarschijnlijk is je antwoord dat je via internet en dan vooral via Google begint te zoeken. Als bedrijf zijnde wil je dan natuurlijk dat jouw website bovenaan in Google komt te staan als je doelgroep naar jouw oplossingen zoekt. Je online vindbaarheid verbeteren is een proces dat constant en op een structurele wijze onderhouden moet worden. Op internet is er veel informatie te lezen over hoe websites de online vindbaarheid kunnen verbeteren. Maar dit is niet op maat toegespitst voor je eigen website. Bovendien staat er zo ongelooflijk veel informatie op internet dat veel ondernemers de weg kwijt raken. Teveel bomen in het bos zeg maar. Dus hoe kan jij beter gevonden worden in de zoekmachines? Waar moet je beginnen en wat moet er verbeterd worden aan je website? Laat een persoonlijke SEO website analyseuitvoeren zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Online vindbaarheid verbeteren voor nieuwe bezoekers

Als tegenargument geven ondernemers vaak aan dat zij al prima vindbaar zijn in Google. Als zij namelijk hun bedrijfsnaam in Google typen dan staan ze netjes bovenaan. Daar hebben ze natuurlijk helemaal gelijk in. Maar hoe weten mensen die een probleem hebben waar jij de oplossing voor hebt wat jouw bedrijfsnaam is? Zij zullen hele andere zoektermen of zelfs volledige vragen in Google typen om tot de juiste informatie te komen. Zonde als alleen je concurrenten tussen die resultaten staan. Daarnaast wordt de spraakopdracht van Google (vooral via smartphones) steeds vaker gebruikt waardoor mensen op een andere manier zoeken. Wanneer je hierin niet meegaat zal je online vindbaarheid nooit verbeteren.

Verdubbel je conversie

Een SEO scan laat je niet alleen zien welke punten er niet correct zijn, een degelijke scan vertelt je ook waarom dit niet goed is en hoe je dit het beste kunt verbeteren. Je krijgt meteen inzicht in de voordelen als je bepaalde punten verbetert en structureel blijft aanpakken. Je zal zien dat je website binnen de kortste keren veel meer bezoekers krijgt en een hogere conversie! Wees een slimme ondernemer en laat vandaag nog je website analyseren op de belangrijkste SEO factoren en blijf je concurrenten voor!

Comments are closed.