04 febHoe kunnen we voor meer facebook likes zorgen op onze Facebook-pagina ?

Meer Facebook likes krijgen

Bieden potentiële fans iets , bijvoorbeeld de kans om tickets te winnen voor uw lokale sportteam / circus , gratis product , of laat ze een mooie Facebook landing page te zien .

Een ‘ landing page ? “Wat is dat ? Heb ik die nodig ?
Landing pages verwelkomen nieuwe fans en eigenlijk pitchen om uw Facebookpagina te liken. Het is alsof je een vlotte wingman op Facebook hebt . En ja, je hebt er een nodig.

Welke dag is het beste om posts te plaatsen ?
Zaterdag , vreemd genoeg . Niet geïnteresseerd in wakker worden op zaterdagochtend, een broek aan doen, en een bericht schrijven voor Facebook?
Gebruik een programma zoals HootSuite om berichten te schrijven op donderdagmiddag en plan ze in voor een paar dagen later.

Nou , als ik wil posten op een doordeweekse dag, hoe laat moeten we posten om het maximaal aantal mensen te bereiken ?
Om 8 uur ‘s ochtends en om 4 uur ‘s middags . Precies als mensen aankomen op kantoor en voor ze het werk verlaten, of zodra ze thuis zijn.

Oke . Wat soort content moet ik posten ?
Van alles wat. Promoot blog posts en artikelen, vooral als je ze zelf geschreven hebt. Toon volgers wat je doet voor je klanten. Heb je een nieuw logo ontworpen? Deel het . En wees niet bang om een ​​echt persoon te zijn, een levend, interessant persoon.

Hoe vaak moet ik posten ?
Het hangt af van wat voor soort pagina je hebt en wat voor soort mensen de pagina leuk vinden. Wij posten een of twee keer per dag , maar twee of drie keer per week is ook goed. Vergeet niet om consequent te publiceren, zoals op hetzelfde tijdstip van de dag of tijd van de week .

Hoeveel tijd heb ik nodig om te besteden aan dit ” social media ” ding ?
57 % van de marketeers besteden ongeveer zes uur per week aan het beheren van de sociale media.

Comments are closed.